Waarom hebben autoverkopers nog vrouwen behandelen alsof ze re dik

Waarom hebben autoverkopers nog vrouwen behandelen alsof ze re dik

Het’is triest dat autoverkopers alleen begon me serieus te nemen als een klant wanneer bevolen om door mijn echtgenoot, schrijft Belinda Parmar uit een showroom in Londen

s

Ik heb petrolhead vrienden voor wie&# X2019; s geen betere ervaring dan het kopen van een auto. Winkelen voor de dingen die je het meest van hou is de hemel – dat&# X2019; s een genot dat ik nog te beleven in de wereld van de auto-dealers. My-car shopping ervaring afgelopen week was een hel.

Mijn beproeving begon op zaterdagochtend: zich ervan bewust dat de belasting, APK en verzekering op mijn oude banger waren bijna leeg – ik was een serieuze koper – zo ernstig als iemand geconfronteerd met een £ 1500 fijn zou kunnen zijn.

Zo enthousiast als ik was, en met een debetkaart geladen met contant geld, ik denk niet dat ik had kunnen minder serieus genomen door de slecht geschikt mannen van de motor-handel.

Er&# X2019; s geen plek op aarde die&# X2019; s meer van een man&# X2019; s wereld dan de auto showroom. Terwijl de glimmende machines tentoongesteld vertegenwoordigen de allernieuwste techniek, de houding van de sales-personeel deed me denken aan uber man&# X2019; s man Roger Sterling van Mad Men.

Mijn eerste stop was een Nissan showroom: de sales rep was een oudere gent. Hij&# X2019; D duidelijk te lezen in sommige verkoper&# X2019; s handleiding die als je wilde dat de deal je moet iemands voornaam te gebruiken sluiten. Nogmaals, opnieuw en opnieuw.

Ook u kunt bestellen hier.

Read more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

vijf × vijf =